02 250 00 49 Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00

Potopisi

"Ledenik, ki je pod zaščito Unesca že od leta 1978, ima svoj zaključek v okrog 60 metrov visokem navpičnem ledenem 'zidu', ki dobesedno zajezi enega od dveh rokavov Jezera Argentina" ..

Bukit Lawang na Sumatri je s svojo lego na robu narodnega parka Gunung Leuser National Park prvovrstna turistična destinacija. Kaj je tam tako posebnega, se boste vprašali. Ta park je eno zadnjih varnih zatočišč za rdeče opice, orangutane. Hkrati je eden najbolj dostopnih krajev, kjer je mogoče opazovati te bližnje človekove sorodnike, ki si z nami delijo kar 96 odstotkov DNK. Najboljša izhodiščna točka je mesto Medan, oddaljenim približno 90 kilometrov...

Laos je dokaz, da komunizem ni zmeraj nujno slaba politična ureditev. A v tej državi na azijskem jugovzhodu, ki jo obkrožajo azijski tigri (z izjemo Burme) in ki kljub gospodarski krizi beležijo gospodarsko rast, pa kakor da se je ustavil čas. Potihoma si prebivalci revne države verjetno želijo življenje, ki jim ga v njihove domove, ali bolje, kolibe prinašajo sistemi satelitske televizije, vendar navzven delujejo povsem zadovoljno. K temu zadovoljstvu verjetno izdatno prispeva budizem...

Zasenčil je Santorini in Mikonos, najbolj popularna grška otoka ..

SSL
varna povezava
Varno plačilo
16 let izkušenj z organizacijo in prodajo celovitih turističnih storitev.
Vredni zaupanja


Dragi dopustniki !
Pred vami je pestra ponudba počitnic za vsak okus in žep. Žal načrtovanje počitnic zadnje leto kroji virus, za katerega upamo, da bo čimprej spakiral kovčke in se za zmeraj odpravil na počitnice! Mi pa tudi. :) Verjamemo, da bo to zelo kmalu. Do takrat vam nudimo izjemno fleksibilne pogoje za rezervacije počitnic BREZ TVEGANJA.

Vljudno vas prosimo, da nas za več informacij o ponudbi, ki vam je padla v oči, pokličete po telefonu 02 250 00 49 ali pišete na naš e-naslov pocitnice@zadnja-mesta.si.

Vaša ZADNJA MESTA

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se