02 250 00 49 Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00

Iščete destinacijo, ki združuje mediteranski temperament, je obvladljiva in nudi kopico aktivnosti za otroke? Odgovor je kot na dlani. To je Valencija. Je gotovo ena najbolj atraktivnih destinacij za družine z otroki, kjer zaradi mediteranske klime topli sončni žarki božajo tudi v zimskem času. Mesto je izjemno čisto in varno. Valencija razveseljuje z vrhunskimi atrakcijami, ob katerih bo zaigralo srce predvsem otrokom. Je ravno prav velika, da jo družine z otroci brez težav obvladujejo, saj nudi kopico možnosti mestnih prevozov.

Največji akvarij v Evropi, Oceanografic

Valencija ima ta privilegij, da se lahko pohvali z največjim in najbolj atraktivnim akvarijem v Evropi. Je del ponosa Valencije, znamenitega futurističnega kompleksa City of Arts and Science, kjer domujeta tudi muzej znanosti in Hemisferic - IMAX kino. Ob obisku se boste podali v vsa morja tega sveta, na koncu pa si ogledali šov z delfini.  

Živalski vrt Bioparc

Je živalski vrt nove generacije, ki otroke popolnoma posrka. Za vsakim vogalom in vsako minuto jih čaka vznemirljiva dogodivščina. Je pustolovščina odkrivanja divjih živali in njihovih habitatov. 

Mestna plaža Las Arenas beach

Valencija ima zagotovo eno najlepših mestnih plaž na svetu. Skozi vse leto privlači veliko obiskovalcev. Dolga je dobre kilometer, široka pa 135 metrov in jo prekriva droben zlat pesek. Na promenadi se nahajajo mnogi bari in restavracije. 

Stadion Mestalla

Za male in velike fante. Velja za svetišče za večino prebivalcev mesta, saj tam domuje vrhunski nogometni klub Valencia CF, ki že skozi desetletja kroji špansko nogometno ligo in različna evropska klubska tekmovanja na najvišjem nivoju. Na vodenem ogledu, ki je vsako uro, vas bodo popeljali v ‘zaodrje’, kjer se dogaja prava stvar. Do VIP tribun, kapelice za molitev, do sobe za tiskovne konference, do garderob, tušev in ambulant ter nato skozi tunel direktno na travnato površino. Zelo priporočamo!

do 24
Obrokov
Varno plačilo
10 let izkušenj z organizacijo in prodajo celovitih turističnih storitev.
Vredni zaupanja

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se