02 250 00 49 Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00

Destinacije

Rajski Zanzibar (Tanzanija) je polavtonomno otočje v Indijskem oceanu. Sestavljajo ga glavni otok Zanzibar, Unjunga, Pemba in nekaj manjših otočkov. Otočje privablja turiste s celega sveta predvsem zaradi tropske klime, rajskih belih plaž, toplega morja in neverjetne ter edinstvene barve morja. A to ni vse. Zanzibar kljub svoji majhnosti in stereotipnemu mnenju, da je dober le za počitnice na plaži, nudi neverjetno raznolikost. Od bogate, tudi žalostne zgodovine povezane s trgovanjem s sužnji, do svoje barvitosti, ki jo predvsem poosebljajo prebivalci tega otoka. Na naše presenečenje, boste lahko na otoku uživali v eni boljših kuhinj na svetu in jedeh, ki bi jih v restavracijah na Zahodu drago plačali. Zanzibarska kuhinja temelji na svežih ribah in nasploh vsemu, kar je možno uloviti v morju.  Jastogi in rarogi so vrh kulinarične izkušnje.  

GRČIJA je vsako poletno sezono sezono hit za preživljanje počitnic, predvsem grški otoki. Na grške otoke lahko poletite iz Ljubljane od konca maja do konca septembra ali z avstrijskih letališč, na primer z Dunaja ali iz Gradca. S slednjih letališč je izbira namestitev večja in večinoma bolj ugodna. Vsa ponudba pavšalnih počitnic vključuje povratni letalski prevoz, večinoma je vključena oddana prtljaga, izbrana hotelska namestitev ter lokalni transfer. Slednji z avstrijskih letališč ni zmeraj vključen. V naši ponudbi so paketi slovenskih in tujih organizatorjev počitnic. Naj omenimo le nekaj najboljših in najbolj zanesljivih: FTI, 5VF, TUI ...   

All inclusive resorti z vodnimi parki v Egiptu so hit zadnjih let! Z vodnimi atrakcijami in tobogani med seboj tekmujejo, kdo bo gostom ponudil boljše doživetje in več zabave. So odlična izbira za družinski oddih, saj v sklopu resortov nudijo spremljajoče aktivnosti, kot so razne animacije, prilagojene glede na starost, varstvo za otroke ... Tudi ponudba resortov z vodnimi parki je zelo prilagojena družinskim počitnicam. V vseh resortih so na voljo sladoledni bari, bari s palačinkami  & vaflji, v samopostrežnih restavracijah pa imajo veliko izbor jedi, ki jih otroci obožujejo. Edina slabost resortov z vodnimi parki je ta, da nemalo njih ni tik ob morju. A brez skrbi. Do morja vas bodo odpeljali brezplačni hotelski shuttle prevozi. :)

Zakintos je ena najbolj priljubljenih destinacij v Grčiji. Od konca maja do konca septembra vam vsako sezono ponujamo paketno ponudbo počitnic 'all in' z direktnimi čarterskimi leti iz Ljubljane, ki vključuje povratni let, izbrani hotel z izbrano storitvijo (najem, nočitev z zajtrkom, polpenzion in all inclusive), lokalni transfer in oddano prtljago. Glede na lastne preference in pričakovanja izberite takšno, ki ustreza vašemu življenskemu stilu (in globini žepa) in hop na letalo! 

 

Egipt je že leta prava zvezda med počitnikarji. Zakaj je temu tako, je več odličnih razlogov. Seveda so na prvem mestu odlične in dostopne cene skozi vse leto. Vreme v EGIPTU vas ne bo nikoli razočaralo. Sonce in toplo vreme sta zagovoljena, tudi v zimskih mesecih. Vseeno pa je najboljši čas za počitnice v Egiptu pomlad (marec, april, maj) in jesen (september, oktober, november). Za kombinacijo počitnic s križarjenjem, ki je tudi del naše ponudbe, je idealen čas v poznih jesenskih ali zgodnjih pomladnih mesecih, saj so temperature idealne za oglede. 

SSL
varna povezava
Varno plačilo
16 let izkušenj z organizacijo in prodajo celovitih turističnih storitev.
Vredni zaupanja

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se