02 250 00 49 Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00

UPN nalog ali gotovina

Zraven predračuna oziroma ponudbe vam bomo poslali vzorec plačilnega naloga UPN. Plačate lahko preko spletne banke ali v ustanovi, ki izvaja bančne storitve.

Plačilne kartice

  • Maestro
  • Activa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Visa

Plačevanje s kreditnimi karticami na daljavo

Plačevanje plačilno kartico na daljavo omogoča storitev MOTO (Mail Order – Telephone Order) preko varne SSL povezave zaščitene z 256-bitnim digitalnim potrdilom izdajatelja Thawte (skupina VeriSign).

Zaradi zagotavljanja tvoje varnosti pri plačilih s plačilnimi karticami na daljavo, predvsem možnih zlorab, se mora ime nosilca rezervacije oziroma enega izmed potnikov/udeležencev ujemati z imenom in priimkom na plačilni kartici. Poleg nujnih podatkov za plačilo s plačilno kartico na daljavo morate obvezno priložiti kopijo osebnega dokumenta – potni list ali osebno izkaznico.

Podjetje Animata d.o.o. (Zadnja mesta) ne hrani nobenih podatkov o plačilnih karticah.
SSL
varna povezava
Varno plačilo
16 let izkušenj z organizacijo in prodajo celovitih turističnih storitev.
Vredni zaupanja


Dragi dopustniki !
Pred vami je pestra ponudba počitnic za vsak okus in žep. Žal načrtovanje počitnic zadnje leto kroji virus, za katerega upamo, da bo čimprej spakiral kovčke in se za zmeraj odpravil na počitnice! Mi pa tudi. :) Verjamemo, da bo to zelo kmalu. Do takrat vam nudimo izjemno fleksibilne pogoje za rezervacije počitnic BREZ TVEGANJA.

Vljudno vas prosimo, da nas za več informacij o ponudbi, ki vam je padla v oči, pokličete po telefonu 02 250 00 49 ali pišete na naš e-naslov pocitnice@zadnja-mesta.si.

Vaša ZADNJA MESTA

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se